lauantai 15. lokakuuta 2011

Tunnustus

Jumalolennot saivat Paavolta ja Harmilta sekä ihmiseltään tunnustuksen, mistä kiitos kaunis!


Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

Tunnustuksen saajan pitää
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Seuraavassa siis satunnaisia asioita Osiriksesta ja Isiksestä:

1. Kaveruksilla on ikäeroa päivälleen puoli vuotta, Osiris on syntynyt 12.8.2008 ja Isis 12.2.2009, joten tällä hetkellä Osiris on 3-v. ja Isis täyttää saman sitten helmikuussa.

2. Molemmat kissat on rodultaan eurooppalaisia lyhytkarvakissoja ja heidät on hankittu samalta kasvattajalta peräkkäisistä pentueista.

3. Osiris ja Isis ovat viime aikoina mieltyneet kunnolla raakaan lihaan eikä märkäruoat meinaa enää maistua ollenkaan lukunottamatta lihamaisia Applawseja yms. Osiris sentään vielä pitää Animondan vuokaruuista, Isis nirsoilee niitäkin ja Miamorit sun muut hutut jäävät kyllä mätänemään kuppiin. Tänä aamuna maistuivat kanasuikaleet.

4. Uudessa kodissa mukavin asia tuntuu molempien kissojen mielestä olevan lasitettu parveke. Parvekkeella ei ole kiipeilypuuta tai muuta mukavaa tähystyspaikkaa koska olemme tässä asunnossa vain väliaikaisesti, mutta onneksi parveketta kiertää puinen taso mihin on mukava hypätä ja vahtia siitä pihan tapahtumia...
5. Molemmat kissat ovat toiselta ammatiltaan (ensimmäinen ammatti on ihmisten seuralainen) leipureita: Osiris leipoo ja hieroo mammaa, Isis leipoo isännän mahaa. Kun otan Osiriksen syliin, alkaa se yleensä aina leipomaan kaulaani niin että kaula on aivan tulipunaisena jos kynnet sattuvat olemaan pitkät. Viikonloppuisin kissat pääsevät aamulla makuuhuoneeseen (normaalisti ovi on nukkuessamme kiinni), jolloin Osiris tulee välittämästi hieromaan niskaani ja pöyhimään hiuksiani. Isis taas saattaa maata kiipeilypuussaan ihan rauhassa kunnes se huomaa sohvalla istuvan ihmisen ja naukaisee ja juoksee kiireesti ihmisen syliin leipomaan.

6. Osiris ja Isis ovat mainioita matkustajia, pihahdustakaan ei yleensä boksista kuulu kun he saavat matkustaa samassa boksissa ja antaa turvaa toinen toisilleen. Isiksellä on tosin ollut lievää matkapahoinvointia, mutta siltä on vältytty kun matkaan on lähdetty vatsa tyhjänä.

7. Kumpikaan kissoista ei pidä kissanäyttelyistä: Osiris on aikamoinen arkajalka joten sen paikka ei ole näyttelyiden hälinässä ja Isis taas stressaa ilmeisesti viereiden kissojen hajuista niin että siltä menee hermot...

8. Isis nauttii kovasti harjaamisesta ja antaa kiltisti harjata joka paikasta, Osiris malttaisi olla vain pienen hetken paikallaan kun harjaan sen selkää, sen jälkeen poika alkaa murista ja rimpuilla. Onneksi kuitenkin tunnen Osiriksen niin hyvin että tiedän että se ei tee mitään, vaikka hieman varoitteleekin.

Sääntöjen kohdat 2-3 kuittaamme niin, että jokainen lukijamme saa poimia tunnustuksen tästä omaan blogiinsa. :)

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Parveke näyttää ihanteelliselta kissoille, kun on tuo taso. :)

Katariina kirjoitti...

Joo, tasolla on mukavata istuskella... Välillä vaan pelottaa kun hyppäävät siihen ja kuuluu oikein pamahdus kun meinaavat törmätä laseihin. Onneksi ne on kuitenkin pysyneet kiinni ja ehjinä. :)