torstai 2. helmikuuta 2012

Muutto X 2

Blogissa on ollut hiiren hiljaista koko alkuvuoden, mutta elämässä ei. Vuodenvaihteessa muutimme uuteen, omaan kotiin ja muuttoon liittyvissä puuhissa on aika mennyt nopeasti. Koti on vielä kovin keskeneräinen, mutta tällä kertaa pidempiaikainen, joten aikaa sen laittamiseen riittää.

Lisäksi blogimme on muuttamassa hiljalleen uuteen osoitteeseen. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan kuulumisiamme jatkossakin, kaikki "vanhat" lukijat! :-)

Gerizahia ei noudettu Ranskasta saakka pelkästään lemmikiksi (joka tietenkin on se tärkein tarkoitus), vaan neidin varalle on kasvatussuunnitelmia. Toteutuvatko ne koskaan, sitä ei voi etukäteen tietää. Kasvattajanimi on kuitenkin hankittu jo syksyllä, joten jonkinlaiset kotisivut piti tietysti väsäillä. Vaikka jatkammekin Bloggerissa ainakin alkuun, en halunnut tätä Jumalolennot-blogia alkaa tarvittavaan muotoon muokkailemaan. Uusien sivujen yhteydessä olevaan blogiin tulen siis jatkossa raportoimaan myös Jumalolentojen arkipäiväisistä kuulumisista. Tällä erää sieltä löytyy raportti Gerizahin ensimmäisestä näyttelykokemuksesta.

Ei kommentteja: