lauantai 9. huhtikuuta 2011

Evakkoretkellä

Miehelläni opinnäytetyön deadline lähenee ja hänen viikonloppunsa on pyhitetty sen valmiiksi saamiseen. Sain hienovaraisen suosituksen keksiä jotakin muuta tekemistä kuin kotosalla olemista ja niin lähdin kissojen kanssa vanhempieni luokse viikonlopun viettoon. Kissoille se tuntui sopivan vallan mainiosti ja matkaan lähdettiin innokkaasti. Isis itse asiassa saikin suosituksen lähteä mukaan, koska sillä on tapana hyväntahtoisesti häiriköidä tietokoneella työskennellessä.Paikanvaihdos piristää aina Osirista ja Isistä, kaikki nurkat pitää tietysti tutkia ensin tarkasti läpi. Omat tutut hajut lienevät vielä tallella viimeisen visiitin jäljiltä ja aloilleen päästiin asettumaan nopeammin kuin yleensä vieraammissa paikoissa.


Hiukan harmitusta aiheutui Osirikselle kun "pappa" kyseli tämän halukkutta lähteä ulkoilemaan ja Osiris tietysti olisi ollut heti lähdössä, mutta palvelusväki olikin unohtanut valjaat kotiin! Suurista ikkunoista on kuitenkin mukava seurata pihapiirin tapahtumia.

2 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Jännittävää vaihtaa maisemia! Vaihtuuko muuten kissojen arvojärjestys ja käytös vieraassa paikassa? Naukulan likoilla näin tapahtuu. Helmi on ujo kotona ja Wilma muualla (useimmiten Mummolassa).

Katariina kirjoitti...

Arvojärjestyksen muuttumista en ole huomannut, mutta Osiris on paljon reippaampi yleisesti vieraita ihmisiä kohtaan ollessaan kylässä, kotona lähinnä piileskelee vieraita. Välillä huutelevat toisilleen kun eksyvät toisistaan täällä laajemmalla reviirillä. :)