torstai 8. joulukuuta 2011

Joulun odotustaMeille ei ole tänä vuonna hankittu yhtäkään uutta joulukoristetta eikä tehty vielä elettäkään jouluvalmistelujen edistämiseksi. Päinvastoin, alamme jälleen pakkaamaan tavaroita välipäivinä tapahtuvaa muuttoa varten. Poikkeuksellisesti en ollut saanut hankittua itselleni edes perinteistä Partiolaisten joulukalenteria. Yllättäen edellisessä postauksessa esiintynyt herrasmies vanhempineen toi kissoille tuliaiseksi kissojen joulukalenterin - onpa kissoilla ainakin jotakin joulun tuntua! :)

Jokaisesta luukusta löytyy suurehko satsi joko maitonappeja tai kissojemme suurinta herkkua, kissanminttunappeja (eli kolmelle kissalle yksi joulukalenteri on varsin sopiva määrä). Yhdestä luukusta löytyvillä minttunapeilla kissat saavat jo kelvolliset huumebileet aikaiseksi. Myös Gerizah ymmärsi heti saman herkun päälle.

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

HuuuUUUUmebileet! Mahtavuutta! Kai te ootte kutsuneet kavereita kans??!

Katariina kirjoitti...

Ei olla taidettu joulukalenterin tarjoamiin huumebileisiin kutsua kamuja, kun yhdestä luukusta riittää sopivasti juuri kolmelle... Mutta jos otetaan kaapista kokonainen putkilo esille niin voidaan kutsua kaikki tutut! Palaamme asiaan! :D

-O, I & G