tiistai 29. marraskuuta 2011

Tiistain tiedotus

Tässä Jumalolentojen perinteinen tiistain tiedotus, hyvää iltaa!


Vaikka meille on asettunut taloksi tällainen pieni söpöläinen, ei palveluskunta siltikään ole saanut kunnostauduttua blogin kirjoittamisessa. Gerizahista ilmenee jatkuvasti uusia puolia mistä kyllä kirjoitettavaa ja kuvattavaa riittäisi.

Viime aikoina on havaittu muun muassa se, että Gerizahia eivät ovet pitele - ainakaan enää pitkään. Tytön jäädessä oven taakse alkaa määrätietoinen hyppiminen ovenkahvaan armottoman huudon säestyksellä. Toistaiseksi ovi on auennut vain kerran, koska paino ei vielä riitä saamaan ovea auki mutta sekin on vaan ajan kysymys koska homma hoituu helpommin. :) Osiris ja Isis eivät ole tajunneet kahvaan hyppiä, vaan ovat puolestaan kunnostautuneet liukuovien avaamisessa ja Osiris lisäksi ovien paukuttekussa. Kolmikolta onnistuu jatkossa siis kaikenlaisten ovien aukaiseminen.


Viikonloppuna kummipoika vanhempineen tuli tapaamaan tulokasta. Havaitsimme että Gerizah ei taida olla aiemmin lapsia tavannut, koska käyttäytyi jonkin verran säikymmin pientä vierasta kohtaan. Kun lelut otettiin esille, loppui ujostelu kuitenkin lyhyeen. :)

Myös Osirikselle ja Isikselle kuuluu hyvää, vaikka eivät olekaan viimeisten viikkojen aikana linssin eteen yhtä usein osuneet kuin Gerizah. Tytöistä on tullut jo läheiset ystävät, ne leikkivät ja nukkuvat yhdessä. Osiriskin on Gerizahin kanssa hyvissä väleissä ja leikkii tämän kanssa välillä, mutta tuntuu kaipaavan omaa rauhaa enemmän kuin aiemmin. Se olisi jatkuvasti menossa saunan lauteille pötköttelemään ja kylpyhuone on meillä se ainoa kissoilta kielletty paikka tässä asunnossa. Ehkä Osiris kokee vuokrakaksiomme liian ahtaaksi paikaksi tällä hetkellä... Tähän on tulossa helpotusta joulun aikaan kun muutamme uuteen, pysyvämpään kotiin, josta löytyy yksi lisähuone ja neliöitä reilusti enemmän.

4 kommenttia:

Bemary kirjoitti...

Toi ovien aukominen on kiusallinen taito. :p Meillä Pätkis ei tajua ovien availusta mitään, vaan hakkaa "nyrkeillä" kiinni olevaa ovea niin kauan kunnes joku sen tulee sille avaamaan kyllästyttyään kuuntelemaan sitä rytinää. Sinni taasan osaa avata pikkuisen raollaan olevia ovia, muttei onneks hypi kahvoihin tms. Yhtään ei haittaa, etteivät noi sen enempää ovista tajua, heh.

Katariina kirjoitti...

Sopisi mullekin mainiosti, että katit eivät tajuaisi ovien avaamisesta mitään! Täytynee kääntää kahvat toisin päin... ja liukuoviin laittaa hakaset :)

Mindy kirjoitti...

Hirveän kätevää, kun kissat täydentävät toisiaan taidoissaan, ettei vain jää häiritsevät ovet kiinni.

Päivi kirjoitti...

Normaalia maumeininkiä teillä siellä! :)