tiistai 22. marraskuuta 2011

Cat Dancer


Kiinnitin yhtenä aamuna Cat Dancerin kiipeilypuuhn roikkumaan. Gerizah sai sillä lähemmäksi tunnin mittaisen leikkituokion aikaiseksi yksinään.Jossain vaiheessa lelu oli kuitenkin otettava pois koska tyttö oli huomaamattani riehunut itsensä läähätyskuntoon... :)

Eilen kävimme Gerizahin kanssa eläinlääkärillä terveystarkastuksessa ja samalla otettiin sienitesti. Osiris ja Isis ovat aina hiiren hiljaa joutuessaan kassiin tai boksiin, joten en ole vielä Ranskasta tulomatkan perusteella tottunut näin puheliaaseen matkakaveriin. Gerizah teki matkalla koko bussille hyvin selväksi, että ei ole tyytyväinen jouduttuaan kassiin yksinään! Onneksi matka ei ollut tällä kertaa pitkä. Samoin lääkäriasemalla vuoroa odotellessa henkilökunta sai kuulla ranskattaren mielipiteen asioista.

Tutkimuspöydälle päästyään tyttö oli tytyväinen ja käyttäytyi oikein hyvin. Sienitestiä varten turkkia harjattiin hammasharjalla mikä sai Gerizahin suorastaan nauttimaan olostaan lääkärin pöydällä. Niin ja terveen paperithan sieltä saimme, sienitestin tulosta sen sijaan saadaan odotella kauemmin.

6 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

:D Onpa innostunut, mutta ei ihme. Samainen tanssittaja on meilläkin suuressa suosiossa.

Harmaa kirjoitti...

Oooo sievä mademoiselle le chat tai jotain, Vouz parlez Finois? Ootte aika nätti, vous-etes tres Tsolii. Kiva puna-punainen suu! Taidatkin olla aikamoinen energiapakkaus. Sori, menin ehkä vähän sekas!

Mamma N kirjoitti...

Oi pientä! Kyllä leikkiminenkin voi olla raskasta :) Ell-käytös saa taputuksia Helmiltä :)

Katariina kirjoitti...

Mindy: Osiris ja Isis taas eivät ole välittäneet koko lelusta juuri lainkaan. Aina sitä jaksaa yllättyä pennun innosta leluja kohtaan! :)

Harmaa: Merci et oui oui, je parle suomi un peu. :D Mau! -Gerizah

Naukulan Mamma: Gerizah taitaa ottaa mallia Helmistä tuossa käytöspuolessa, se on hyvä se! :)

sitruuna kirjoitti...

Hahaa, aitoa mau-käytöstä. Tuo yksin leikkiminen on tuttua, samoin Cat Dancerin riehaannuttava vaikutus, meillähän Eppu menee siitä ihan sekaisin, murisee ja riehuu, kunnes Mauno hermostuu murinaan ja käy vetämässä lättyyn. Molemmat myös penskana riehuivat välillä niin että meni puuskutukseksi ja piti lopettaa.

Hieno homma, että lekurilla meni hyvin!

Katariina kirjoitti...

Yksin leikkiminen on erittäin positiivinen juttu, mukavia maumaisia piirteitä! Isis taas on aina kaivannut leikittäjää seurakseen.