sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Seitisunnuntai

Naukulassa Wilma ja Helmi viettävät säännöllisesti katkarapuperjantaita. Meillä sen sijaan on vakiintunut käytännöksi seitisunnuntai. Seiti mikrossa sulatettuna, eli raakana, maistuu meidän kissoille parhaiten. Mieluiten ilman mitään lisämausteita, kuten voita. Eli mitä yksinkertaisempaa, sen parempaa!

Viime aikoina meillä on riittänyt huolia, hiekkahuolien lisäksi Euroshopper-seitikuutiot ovat kadonneet meidän kaupan pakastealtaasta! Siitäkin laitoin aiemmin palautetta kyseiseen markettiin ja lupasivat yrittää parhaansa jotta kissoillemme saataisiin taas herkkuaan, mutta ei ole sen koommin tuotetta näkynyt pakastealtaassa. Olemme jotuneet tyytymään Pirkan kahden kalan kuutioihin, joissa on seidin lisäksi lohikuutioita. Lohi ei tunnu maistuvan yhtä hyvin kissoille, mutta kelpaa silti.

Kissat vahtivat sulatusoperaatiota mikron luona tarkasti ja siihen kuluu aikaa teholaitteellamme melkein 10 minuuttia. Jos mikron piipatessa palvelusväkeä ei näy mailla halmeilla, alkaa armoton huuto. Valmista on!

4 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hah! Teemapäivät kunniaan :D Minä sulatan katkaravut vesihauteessa, se kestää tunnin. Eikä minun tarvitse sen kulumista kellosta tarkistaa. Wilma tietää koska on valmista! Ja kertoo sen myös - kuuluvasti!

Katariina kirjoitti...

Teemapäivät on hauskoja, kissatkin tietää milloin voi mitäkin ateriaa odottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on seitilauantai :)
Neljän annoskappaleen rainbown seitiä. 30 sekuntia puoleltaan mikrossa ja pilkkominen saksilla kohmeisena ja sitten vielä 5-10 sekuntia. Ja työvaiheet tässä välissä, siirrä kissa pois mikron edestä, käännä seiti, ota kissa pois mikrosta, laita seiti mikroon, leikkaa seiti, älä kissan viiksiä, siirrä kissa mikron edestä...

Katariina kirjoitti...

Työvaiheet kuulostavat tutuilta, tosin neidin viikset olen mainannut leikata vaan raksusäkkiä avatessa. :)