lauantai 22. tammikuuta 2011

Terapiaa

Joululahjaksi saamamme kirkasvalolaite on ilahduttanut myös perheen karvaisia jäseniä. Erityisesti Osiriksella on tapana hypätä pöydälle valohoidosta nauttimaan heti kun valaisin laitetaan päälle. Pimeinä aikoina kissallekkin tekee hyvää saada hieman lisävaloa. Yritin ikuistaa tämän aamuisen valoterapiahetken kameralla mutta kuvista ei sitten tullut julkaisukelpoisia. :)

Tällä viikolla Osiris on saanut myös muunlaista terapiaa, keskiviikkona herra vietti päivän Felinassa, missä häneltä mm. poistettiin hammaskiveä ja kiillotettiin hampaat. Yllättäen lääkäri kertoi että Osirikselta puuttuu yksi hammas, eli se on pudonnut johonkin itsestään. Onneksi siitä ei kuitenkaan ole haittaa. Kävin sitten töiden jälkeen hakemassa jo herännen ja tolkuissaan olevan kissan kotiin. Kyllä nyt kelpaa näyttää hohtavan puhtaita hampaita!

Ikävä kyllä hammaskiveä tuntuu Osirikselle kertyvän, vaikka hampaita harjataankin. Ilmeisesti ei sitten tarpeeksi usein, joten nyt täytyy aktivoitua asiassa. Valitettavasti Isiksenkin suussa näyttää uhkaavasti siltä, että keväällä on odotettavissa sama homma neidille.

Ei kommentteja: