sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja vanhat(ko?) kujeet


Iloista uutta vuotta 2011 kaikille! Vuosi on vaihtunut ja joulukin tuli ja meni, samoin Osiriksen ja Isiksen palveluskunnan talviloma. Kissoillehan se taitaa tarkoittaa loman alkamista, kun ihmiset eivät pyöri jatkuvasti ympärillä vaan he saavat lepäillä rauhassa! Vuorokausirytmi muuttuu siis heilläkin, kun aamiainen tarjoillaan klo 10:00 sijasta jo klo 06:00 ja aamukahdeksasta eteenpäin on taas vapaata oleilua ohjelmassa. Loman aikana kissat ovat olleet aktiivisimmillaan aamupäivällä ja nukkuminen on keskittynyt iltaan eli ohjelma menee siis kokonaan uusiksi.

Vuonna 2010 Osiriksen ja Isiksen elämässä ei ole tapahtunut mitään suurempia muutoksia, vaan tasaisesti on menty eteenpäin. Tosin Isiksen kanssa olemme käyneet näyttelyissä ja siitä tuloksena on neidille Premior-titteli. Aiemmin olimme käyneet kerran pentu -ja kerran nuorten luokassa hänen kanssaan. Niissä Isiksellä ei ollut mitään touhua vastaan, joten jatkoimme kastraattiluokkaan. Aluksi ilmoittauduimme värintarkastukseen, koska Isiksen pentuna hieno tiikerikuvio oli alkanut katkeilla ja aiemmin näyttelyssä oli tästä huomautettu. Väri vaihdettiinkin tiikeristä täplikkääksi kahden tuomarin toimesta tarkistusluokassa Rurokin näyttelyssä Pet Expossa huhtikuussa. Näyttely näyttelyltä Isis tuli kiukkuisemmaksi ja osoitti mieltään touhua kohtaan, joten haaveet näyttelyuran jatkosta on nyt toistaiseksi heitetty romukoppaan. Isis halusi kai sanoa, että ei ole kiinnostunut kansainvälisestä tittelistä vaan on tyytyväinen ihan vaan suomalaisena PR-naisena. :)


Tässä Isis on Rurokin näyttelyssä huhtikuussa, kuva Heikki Siltala. Näyttelyissä käyminen on ollut mukavaa ja on ollut hauska tutustua uusiin kissaihmisiin ja tietenkin kissoihin. Osirikselle ei myöskään ole näyttelyitä suunnitteilla lähiaikoina.

Mitä vuosi 2011 mahtaa sitten tuodakaan tullessaan kissarintamalla, jää nähtäväksi. Haaveissa olisi kissakaveri Osirikselle ja Isikselle, mutta siitä enemmän myöhemmin, sikäli mikäli asia tulee ajankohtaiseksi!

Ei kommentteja: