maanantai 27. joulukuuta 2010

Leikkisissä tunnelmissa

Osiriksen ja Isiksen sekä muunkin perheen joulu on sujunut perinteisissä ja rauhallisissa merkeissä. Kissoja on hemmoteltu juhlan kunniaksi herkkuruoilla ja he ovat saaneet lahjoja sekä tietysti leikkineet niillä. Sukulaisten luona on käyty kyläilemässä ja päinvastoin eli meillä on käynyt vieraita.

Joulupukki toi kissoille läjän leluja sisältäneitä paketteja, oli ilmeisesti havainnut että täällä on kilttejä kissoja ja intoutunut hommaamaan niitä jo hieman liiallisia määriä. Kun uusia leluja tulee paljon kerralla, ei enää tiedä millä leikkisi...


Yksi paketista paljastunut hittilelu on Cat Dangler Pole Bird, mikä on meillä jo toinen laatuaan. Ensimmäinen versio hauskuutti kissoja siihen saakka, kunnes siinä ei ollut enää yhtään sulkaa jäljellä. Osiriksella on yleensä tapana seurata vierestä Isiksen huiskaleikkejä, mutta tämä lelu on saanut hänetkin innostumaan.Joulupäivänä kissat lähtivät mukanamme vierailulle ja kyläpaikassa heitä odotti myös paketti. Isiksen mielestä paketista löytyneet kuivatut kalat tuoksuivat varsin mainiolle. Hetken kalaa kummasteltuaan neiti päätti syödä sen jättäen pään ja pyrstön jäljelle.

Vierailut tuntuvat sujuvan kissoilta mainiosti ja uudet paikat pitää tutkia jokaista nurkkaa myöten. Osirista yleensä kotiimme tulevat vieraat jännittävät niin että täytyy ihan sohvan alle paeta, mutta kun hän itse lähtee kylään on mielenkiinto uusia paikkoja kohtaan niin suuri, että vieraammat ihmiset eivät jännitä ollenkaan!

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Osiris ja Isis olivatkin oikein riehakkaalla tuulella kylässä! Kiva oli nähdä pikkuisia taas! Löysin blogin ja kerroin äidillekin osoitteen :D Hauskaa uutta vuotta koko perheelle!

Reetta