sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivänä

Me ollaan huomattu, että palvelusväki täällä meillä on alkanut laiskottelemaan eikä ole viime aikoina raportoinut kuulumisiamme tarpeeksi usein blogiin. Jotakin ne touhuaa ja järjestelee, mutta eivät ole kertoneet meille että mitä. Ajateltiin sitten itse tulla tänne raportoimaan tekemisistämme.

Ei meille oikeastaan mitään ihmeellistä kuulu! Ulkoiltu ollaan aika paljon nyt keväisten ilmojen aikana. Me osataan aika hyvin huolehtia siitä, että päästään ulos tarpeeksi usein, varsinkin Osiris tietää mistä narusta vetää että saa edes toisen palvelijan liikkeelle. Jos me ulkoillaan vuorotellen, niin sisälle jäävä osapuoli yleensä huolestuu kamalasti ja naukuu ravaten ikkunalta toiselle. Ei me tykätä yhtään olla yksin ilman kaveria... Mutta oli meillä ihan asiaakin, tänään on nimittäin virallinen emojenpäivä!


Parhainta äitienpäivää Emma-emolleni ja Helmi-isoemolleni Turun seudulle! -Isis


Äitienpäiväonnittelut ihanalle Tinka-emolleni Helsinkiin! -Osiris

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitämme Isistä onnittelusta! Muistimme kyllä sinua emojen päivänä, kuten usein muulloinkin. Sinä olet niin mukava ja suloinen tyttö, että sinua ei voi unohtaa. Emännällesi kiitos blogista, jonka kautta näemme, kuinka kaunis olet nykyään ja mitä sinulle kuuluu.

Meille kuuluu hyvää ja nautimme molemmat nyt eläkepäivistä. Siskosi Liisi vähän järjestää vipinää, mutta oli nyt pitkään häämatkalla, joten saimme nauttia ihan toinen toistemme hyvästä seurasta. Liisi tuli kotiin vähän kärttyisänä, saa nähdä, onko kantava ja oikuttelee sen takia vai oikutteleeko muuten vaan.

Kaunis Liisikin ja kiva myös, mutta tahtoo turhaan välillä komennella meitä ja kuvittelee aina olevansa ensimmäinen, vaikka vähiten meistä hänellä on elämänkokemusta.

Toivotamme sinulle ja perhekunnallesi oikein kaunista kevättä ja mukavia kissanpäiviä!

Emma-emo ja Helmi-isoemo

Katariina kirjoitti...

Mukavaa että seuraatte touhuilujani täältä, niin mekin palvelijamme kanssa seurataan teidän kuulumisia kotisivultanne! Liisi-siskolle paljon terveisiä myöskin, toivottavasti häämatka tuotti toivotun tuloksen. :)

Iloista kesän odotusta sinne teillekin, sekä tietysti myös palvelusväellenne!

-Isis