keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kissat esittäytyvät


O: Kurnau! Nimeni on Kassilan Famous Feline eli tuttavallisemmin Osiris. Synnyin elokuussa 2008 Helsingissä ja meitä oli yhteensä neljä somaa vauvaa. Muutama viikko ennen luovutusikään tuloani sain kotiini vieraita. Nämä samat vieraat tulivat sitten takaisin parin viikon kuluttua ja muutin heidän kanssaan Espooseen isänpäivän tienoilla 2008. Olen siis ehtinyt jo miehen ikään ja kokoakin minulle on ihan mukavasti kertynyt. Luonteeltani olen oikea seuramies (ainakin oman väen kesken, vieraista en pidä ollenkaan paitsi "mummo ja pappa" ovat mukavia!). Osallistun kaikkiin talon puuhiin ja juttelen päivän tapahtumista pienellä äänelläni. Tykkään leikkiä itsekseni omilla leluillani, lempileikkini onkin madostaminen: kannan villaista matoa suussani ympäri asuntoa, vien sen vaikkapa sängyn reunalle ja ihmettelen kun se meinaa pudota sängyn taakse. Uusin hittileluni on laserhiiri, joka meille vihdoin ja viimein tilattiin ruokien mukana Saksasta. Juoksen punaisen pisteen perässä niin pitkään että on pakko hengähtää! Olen muutenkin aikamoinen saalistaja luonteeltani. Pidän kovasti myös korkeista paikoista, tilaisuuden tulleen hyppään heti kaikkien kaappien päälle mihin vain on mahdollista hypätä. Samoin piiloleikit inspiroivat minua kovasti. Hauskinta on tietenkin painiminen "pikkusiskoni" Isiksen kanssa.


I: Olen Isis eli viralliselta nimeltäni PR Kassilan Global Gloria. Synnyin Maskussa helmikuussa 2009 ja minulla oli peräti kuusi sisarusta, joten vipinää riitti heidän kanssaan leikkiessä! Olen kuullut että parhaalla kaverillani Osiriksella oli alkanut päivät käymään hieman pitkiksi ja yksinäisiksi ainoana kissana elellessään, joten hänelle oli tuolloin kaveri tilauksessa. Niinpä palvelusväkeni bongasikin meidät pentulistalta ja ajelivat meitä tapaamaan pitkän matkan takaa. Minä olin tietenkin pennuista kaikista suloisin joten niin sitten sovittiin, että muuttaisin toukokuussa mustan pojan Osiriksen kaveriksi Espooseen. Näin tapahtuikin ja ensimmäisen illan ihmettelyn ja sähinöiden jälkeen olimme jo parhaita kavereita. Olenkin varsin reipas ja välitön nuori neiti. Viihdyn varsinkin näin kylmään aikaan paljon patterien päällä loikoilemassa ja tarkkailemassa tilannetta. Usein saan oikeita hellyyden puuskia ja hyppään heti ihmisten syliin kun ehtivät sohvalle istahtaa. Olen myöskin aikamoinen "leipuri"! Eniten pidän huiskaleikeistä ja vaadin että saan juosta huiskan perässä kunnes huohotan. Välillä kuulun mimmiliigaan ja potkin itsekseni jalkapalloa. Näyttelyissäkin olen käynyt sen verran, että olen nykyisin PR-nainen! Pienenä siellä olikin ihan kivaa, mutta nyt kastraattiluokkaan osallistuessani olen kyllä palvelusväelle ja tuomareillekkin muistanut ilmoittaa mielipiteeni kyseisestä touhusta, en pidä vieraiden kissojen hajuista ollenkaan. Nyt vihdoin asia on mennyt jakeluun ja olen toistaiseksi näyttelytauolla.

O & I: Palvelusväkemme on jo pidemmän aikaa seurannut muita kissablogeja ja meinasi jo reilu vuosi sitten aloittaa kirjoittamaan meidän kuulumisiakin tänne, mutta ei sitten kirjoittanutkaan mitään! Kysyimme että eikö meistä muka ole mitään kerrottavaa?! No onhan meistä ja koitetaan uudestaan josko homma tästä lähtisi käyntiin... Jatkossa saa kyllä kirjoittaa omilla sanoillaan!

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Kiva, että teilläkin on nyt oma blogi! Kyllähän kissoista aina juttua löytyy, jos vaan kirjoittaa jaksaa. :)

Katariina kirjoitti...

Jeps, onpa ainakin paikka mihin tallentuu kuvia kissoista hieman järkevämpään muotoon. :)

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Te olette kauniita!

Katariina kirjoitti...

Kiitos, nyt me punastutaan!

-Osiris ja Isis