perjantai 12. marraskuuta 2010

Välienselvittelyä

Osiriksella ja Isiksellä on tällä viikolla ollut ilmassa pientä tarvetta selvitellä välejään. Kissathan ovat olleet parhaat ystävykset heti toisesta päivästä alkaen, mutta välillä tuntuu olevan kausia jolloin painimatsit näyttävät palvelusväen silmissä rankemmilta ja kuulostaa että ääntäkin joudutaan painimisen lomassa korottamaan...Seuraavassa hetkessä kuitenkin ollaankin näin. Yritä nyt sitten ymmärtää mistä kenkä puristaa, vai onko kyse vain riehakkaammista leikeistä. :)

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla ihan normaalia Feline-elämää. Lulu ja Lea ottavat myös välillä sellaisia painimatseja, että karvat pöllyää ja hetken päästä nuolaistaan kaverilta naamaa tai patterin päällä peräkkäin.

Lean kasvaessa painit olivat hetken hiukan totisempia sillä Lulu oli vanhempana tottunut voittamaan ja yks kaks Lea olikin fyysisesti isompi kuin Lulu.

Kunhan johtaja-tilanne on selvillä on kaikilla parempi olla.

Katariina kirjoitti...

Kiva että olet löytänyt tänne, itsekin olen välillä käynyt kurkkimassa teidän kissojen kuulumisia. :)

Meillä ensimmäinen todellinen välienselvittely oli sen jälkeen kun Isis oli leikattu ja piti katsoa johtajuustilanne uudelleen. Nyt on ihmisen vaikea keksiä syytä mutta eipä kai kaikkea tarvitse ymmärtääkkään...